Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečená zelenina
Mleté maso s kysaným zelím
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Tvarohové koblihy IV.
Dort s čokoládovým krémem
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Okurkový salát na uskladnění
Škvarkové placky s jogurtem
Švestkový crumble
Bramborový koláč s rozmarýnem
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake