Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová buchta tříbarevná
Ďábelské toasty - směs
Crème Brûlée
Kuřecí kousky s hořčicí
Rychlá koprovka bez jíšky
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Cuketové placky II.
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Kuřecí se smetanou a špenátem
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou