Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí zeleninový špíz
Čaj ze sušených šípků
Kuřecí čína s ananasem
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Cibulové hovězí
Citronový krém s tvarohem
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Mleté maso se zeleninou II.
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake