Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slovenská kapustnice
Pravý segedínský guláš
Rychlá koprovka bez jíšky
Bramborové placky se špenátovým…
Sýrovo-kuřecí špízy
Soté z vepřového masa
Churros
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot