Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Honzovy buchty
Malinový likér
Vepřová kýta Ježibaba
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Nakládané brusinky
Makrelová pomazánka
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Medové řezy alá falešný medovník
Fazolový salát - rychle a chutně
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…