Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné muffiny
Vločková pomazánka
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Babeta (buchta)
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem