Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso pěti vůní
Drobenka na ovocný koláč
Kynuté pletýnky - smažené
Srdce na paprice
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Bylinková krkovička na černém pivu
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky