Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní masové nudličky
Jiříkův biskupský chlebíček
Fazolková polévka
Banánovo-broskvové tiramisu
Šlehačkový koláč s jablky
Vepřové kousky na paprice
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Pečené vepřové koleno
Kuřecí kousky s bulgurem
Zelňačka s klobásou
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér