Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrachová polévka - dietní
Ořechové řezy naší babičky
Mrkvová pomazánka
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Bramborový guláš III.
Papriková krémová polévka
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Trhané vepřové
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi