Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Starodávné buchty
Fazolová polévka se zelím
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Ostrá papriková krémová polévka
Čokoládový korpus
Karamelový koláč
Dip z tvarohu a máty
"Tataráček" z Romadůru
Caprese z červené řepy
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem