Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečná buchta II.
Piškotové těsto
Nepečená vajíčka
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Křížaly - sušená jablka
Double švestkový koláč
Česnekovo-sýrová omáčka
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Salát z červené řepy a brusinek
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem