Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po břeclavsku
Fazolové lusky s rajčaty
Pařížské rohlíčky od Dáši
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Špenátovka
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Penne s tuňákem a kukuřicí
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Caprese z červené řepy
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou