Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové knedlíky
Bůček pro správné chlapy
Čočková polévka z komentářů
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Dort pro chlapy
Ovocný koktejl
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Játra (nejen) se žampiony
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou