Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dalamánky
Segedínský guláš III.
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Výborné koblížky z trouby
Tvarohový dort s malinami II.
Panna cotta s malinovou omáčkou
Koláčky s drobenkou
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Hrášková polévka se slaninou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky