Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Coleslaw - podzimní vitamíny
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Plněná sekaná z bůčku
Jednoduchý segedín
Pudinková bábovka mix
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Bábovka z kefíru hrníčková
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek