Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mušle
Pomazánka z červené řepy II.
Babiččin koláč
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Thajská polévka
Jednoduché tiramisu
Jahodovo-smetanové řezy
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Kyšková buchta s třešněmi
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot