Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborový koláč
Bagety z pekárny
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Mufínky
Obrácené řízky na zelenině
Výborné koblížky z trouby
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Smažený bílý chřest
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot