Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborový koláč
Mrkvánky
Jiný houbový gulášek
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Halali-smetanová omáčka po našem
Houskové knedlíky - pečené
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Kýta v žampionové omáčce
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake