Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jidášky našich babiček
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Zelná polévka s uzenými žebry
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Nízká čokoládová buchta
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Sedlácký guláš
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem