Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka z plísňového sýra
Zapečené rybí filety
Rebarborový koláč
Kachna plněná brambory
3x3 - těstovinový salát
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Španělské ptáčky trochu jinak
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Adžika masovo-zeleninové ragú
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake