Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrachová polévka
Vepřové závitky na smetaně
Tříbarevný koláč II.
Bublanina II.
Dresing na hlávkový salát
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Banánový koláč se smetanou
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem