Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Těstovinový salát s lososem
Gurmánské smažené řízky
Tvarohový mřížkový koláč II.
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Kmínové přírodní maso - minutka
Hovězí pečeně na červeném vínu
Plněné smažené žampiony
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše