Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní čalamáda
Čokoládový dort
Lehká tvarohová pomazánka
Quiche s tuňákem a cibulí
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Cibulová polévka podle Marušky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek