Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Grilovaná křidélka v jogurtu
Rybí pomazánka III.
Pravé italské tiramisu II.
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Perníčky - hned měkké
Placičky z ricotty s cuketou a…
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem