Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotový nepečený dort
Červené zelí II.
Broskvový moučník
Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)
Vláčné mrkvové taštičky
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Špenátový kuskus
Těsto na domácí chleba
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi