Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pštrosí vejce II.
Opékané pikantní bramborové plátky
Česnečka se šunkou a sýrem
Jablková žemlovka se sněhem
Klasický houskový knedlík
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Česneková krkovička na houbách
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Bageta se sýry - zapečená
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami