Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný bůček
Maďarská variace
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Dort srdce
Jednoduché artyčoky
Jablíčka v županu II.
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Špagety se špenátem a sýrem
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros