Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník z domácí pekárny II.
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Kokosové vánoční cukroví
Rychlé fazolové lečo
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Ledové latte s Baileys
Výborný jahodový dort
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem