Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hraběnčiny řezy II.
Anglické zázvorové sušenky
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Pohanková dobrota (2 porce)
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Baklava s ořechy
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…