Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky pana nadlesního
Škvarkový chléb
Rychlá vločková polévka
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Broskvový koláč z listového těsta
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Bramborovo-květákové placičky
Kuřecí prsa s pomeranči
Těstoviny s pečenými rajčaty
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi