Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vafle s lesním ovocem
Drožďové knedlíčky do polévky
Tvarohový tunel plněný ovocem
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Turistická pomazánka
Dýně z pánve
Gratinované brambory (nejen) s…
Batátový koláč
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…