Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta proti všem předpisům
Posvícenské koláče z r. 1900
Hrnkové knedlíky s uzeným
Sýrové rohlíčky s česnekem
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Rebarborové čatní
Polévka z medvědího česneku
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake