Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočková pomazánka
Buchty - těsto z domácí pekárny
Jednoduchý chleba z kvasnic
Šunkofleky-klouzáky
Marinovaná kuřecí prsa II.
Bramborové klobásy
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky