Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný zapékaný květák
Jablečná buchta II.
Kuřecí prsíčka v tatarce
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Pohanková dobrota (2 porce)
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Plněné brambory s rajčaty a…
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Valentýnský řez
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek