Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný květák mletým masem
Treska paní Gunilly
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Katův šleh (drůbeží)
Drobenkový koláč s rebarborou
Koláč s tvarohem a jablky
Šneci z listového těsta se zelím -…
Drůbeží vývar s knedlíčky
Polévka z pečeného květáku
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka