Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Kuře královny Kálí
Čočková polévka s párkem
Rohlíčky s nugátovou náplní
Lesklá citronová poleva
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Volarské tvarohové koláčky
Palačinky se šunkou a vejci
Vepřová játra obalovaná
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek