Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí ragú se žampiony
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Soté z vepřového masa
Rebarborové čatní
Mleté maso po marocku
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Caprese z červené řepy
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Bramborovo-ledový salát
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies