Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová bábovka III.
Buchta proti všem předpisům
Patizony zapečené s hermelínem
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Pizza s cuketou
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Guláš s hlívou ústřičnou
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Restované žampiony s bramborami a…
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka