Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí perník
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Blesková pomazánka
Čebureky II.
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Skořicové šneky
Jehněčí kotlety na bylinkách
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake