Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá zelňačka
Rizoto z mletého masa
Lehká rajská omáčka
Bůčková roláda v alobalu
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Jablečné muffiny I.
Šunkovo-sýrové karbanátky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake