Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Langoše
Zapečené kuřecí závitky II.
Křížaly - sušená jablka
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
"Paneláková" buchta
Penne s tuňákem a kukuřicí
Jidáše - sádlové
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér