Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lososová pomazánka
Bábovka z vaječného koňaku
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Výborný špenátek
Borůvkový koláč IV.
Stracciatella
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Dýňové pyré s bramborem
Francúzska cibuľová polievka
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek