Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hraběnčiny řezy II.
Francouzský hruškový koláč
Zelňačka s klobásou
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Kuře v zelenině
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Vláčný makovník / makovec
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka