Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Bramborové knedlíky se strouhankou
Pečené plněné papriky
Cuketa zapečená s Nivou
Jablečný koláč s ořechy
Veganský thajský sójový guláš
Dortík s pudinkovým krémem,…
Amorův jablečný řez (koláč)
Špenátová omeleta
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka