Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelená rajčata
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Kuře po kreolsku
Marinovaná kuřecí prsa II.
Masovo-zeleninová rýže
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Jednoduché špenátové palačinky
Přírodní maso se žampiony - minutka
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem