Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Okurky
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Výborný dresing
Marináda na steaky
Sýrovo-kuřecí špízy
Polévané piškotové muffinky
Banánovo-čokoládový hřbet
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros