Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře s paprikou a olivami
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Kokosky s marmeládou
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Pařeznická bramboračka
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Jahodový džem podle Dity P.
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky