Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené žampiony
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Tvarohový koláč báby Havelkové
Česneková pomazánka - nejlepší
Plněné šunkové řízečky
Řezy Rafaelo III.
Bramborové klobásy
Beránek s kandovaným ovocem
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem