Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kedlubnová polévka
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Blesková smaženka
Kuřecí řízek s hořčicí
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Gratinované brambory (nejen) s…
Thajská polévka
Chřestová polévka
Bramborový salát s okurkou a koprem
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek