Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opečené toasty s mozzarellou
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Rychlý dort z listového těsta
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Jahodovo - vanilkový tvaroh
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Zapékané brambory s brokolicí a…
Pečené sladké brambory s řepou
Zapečené lilky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou